PRINȘI ÎN FLAGRANT CU DROGURI

Trei bărbați din Buzău, cu vârste cuprinse între 29 și 30 de ani,  au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, într-un dosar de trafic de droguri de mare risc. Aceștia au fost prinși în flagrant de către polițiști, în timp ce încercau să vândă 10 grame de cocaină, în municipiul Focșani.

Ulterior, procurorii DIICOT din Vrancea au făcut 6 percheziții domiciliare în județele Buzău, Vrancea și Brăila. Aici, oamenii legii au găsit 20 de grame de cocaină, peste 10.000 de euro, un cântar de precizie, dar și mai multe obiecte de prizat și porționat, ambalaje folosite pentru distribuirea drogurilor, precum și 3 telefoane mobile.

Conform anchetatorilor, în perioada iunie – august 2023, bărbații ar fi vândut consumatorilor din cele trei județe, cocaină pentru sume cuprinse între 2.000 și 5.000 de lei. Cei trei bărbați sunt acuzați de introducerea în ţară de droguri de mare risc, trafic de droguri de mare risc, în formă continuată şi deţinere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu. Tot în acest dosar, alte patru persoane au fost aduse la audieri în calitate de suspecți.

Related posts